Kookouders Chiro Karreveld uit Pepingen winnen Award van Chiro Nationaal

Tijdens Ambriange Kablam, het startmoment van Chiro Nationaal voor alle leiding, werden allerlei awards uitgereikt. De kookploeg van Chiro Karreveld Pepingen werd verkozen tot de coolste chirokookploeg in 2019.  Ze werden samen met nog drie andere kookteams genomineerd door Chiro Nationaal. De kookies kregen hun Award op zaterdag 7 september tijdens de slotshow van Ambriange in het provinciedomein Halve Maan te Diest.

De winnende kookploeg uit Pepingen zorgt elk kamp voor een geweldig menu. Ook zijn ze paraat tijdens de jaarlijkse eetfestijnen. Sinds 2014 organiseren de kookies jaarlijks een Take away voor het Kom op tegen kanker-project “Into my Arms”. Dit project werd opgericht na het overlijden van kookpapa Kris (Maes) De Maeseneer. De verschillende edities brachten samen meer dan 65.000 euro op.

www.kookouderschiropepingen.be

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland