BC Opwijk kijkt terug op een geslaagde eerste G-basketbal training!

Basketbalclub BC Opwijk had zijn startersweekend het voorbije weekend… iedereen was op post! Een heerlijke drukte met lachende spelers, ouders, coaches en bestuursleden.

Het was niet alleen voor hen hét startsein van het seizoen, het was zondag ook de allereerste G-basketbal training!  Zes kinderen tekenden zondag present op deze training in de sporthal van Opwijk. Het was nog vroeg in de morgen, 9u15, maar deze boys én 1 meisje waren klaarwakker en hadden er zin in!

Coach Lisa en Brent leidden alles in goede banen en kregen iedereen gezwind aan het basketten.  Blije gezichten, samen sporten, samen plezier maken…  én de ouders genoten zichtbaar mee. “Wat een mooi initiatief toch” hoorden we meermaals. Geslaagd. Meer van dat… volgende week terug G-basket!

OPWIJK g-basket2

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...