Werken op Brusselsesteenweg

Vanaf maandag 11 februari zal een aannemer in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer werken uitvoeren aan de Brusselsesteenweg in Merchtem. Vanaf het kruispunt met de Steenweg op Asse/Nieuwelaan (’t Noorden in de volksmond) tot de grens met Wemmel worden – in de rijrichting naar Wemmel – op verschillende plaatsen gebroken betonplaten uitgebroken en vervangen.

Er wordt per fase telkens 1 rijstrook ingenomen. Tijdelijke werflichten regelen het lokaal verkeer. Af en toe is er geen bedrijvigheid te zien op de werf. Dat betekent dat er op dat moment nieuwe aangelegde beton aan het uitharden is.  Volgens de huidige planning duren de werken duren tot eind april.

Fietsers kunnen zonder probleem het fietspad blijven gebruiken. Voor omwonenden blijft de oprit van de woning bereikbaar.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...