Merchtem krijgt afdeling fietsersbond

Op woensdag 20 februari om 19.30 uur worden alle geïnteresseerden uitgenodigd in café ’t Karrewiel voor het oprichten van een Merchtemse afdeling van de Fietsersbond.

De initiatiefnemers voor de oprichting van een eigen Fietsersbond vinden dat er in Merchtem nog veel werk is om de straten veilig en aangenaam te maken voor fietsers. Tijdens de opstartvergadering komen de aanwezigen te weten hoe een Fietsersbond werkt. Het gaat om eerste, vrijblijvende bijeenkomst waar iedereen welkom is.

Wie op de hoogte wil blijven van de activiteiten van de Fietsersbond, kan ook een mailtje sturen naar merchtem@fietsersbond.be. Er is ook een facebookpagina : facebook.com/fietsersbondmerchtem


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...