Opnieuw discotheek in Merchtem

Joost Robberechts en zijn vennoot Dirk Van den Cruyce openden vorige zaterdag hun discotheek Vertigo, in het gebouw van de voormalige Dibango.

Hun vorige project ’t Swingpaleis was niet het verhoopte succes en daarom vertrekt Vertigo van een nieuwe formule: iedereen die twintig is en correct gekleed krijgt toegang.

Wie voor half twaalf komt betaalt 5 euro, wie later komt betaalt 8 euro. Vertigo zal elke eerste en derde zaterdag van de maand open zijn vanaf 22 uur.

Yannick Brusselmans is het belangrijkste nieuwe gezicht in de zaak. Hij is de brug naar een jonger publiek. Nieuw is ook dat er vier VIP-tafels zijn die je op voorhand kan reserveren, wil je zeker zijn van een VIP-plaatsje. Er is finger food en sushi.

VIP-reservaties via de website (www.vertigomerchtem.be) of de facebookpagina Vertigo Merchtem.

Ook de DJ’s zijn verjongd. Joost zal zelf nog wel draaien op fuiven en feesten maar slechts zeer sporadisch in Vertigo. Paul Cruz wordt de resident DJ met ondersteuning van K-oz, Erwin de Nul, Jan Vervloet en Supernovazz.

Elke week is er een guest DJ, al of niet uit de streek. Vertigo heeft een strak, modern interieur, een rokerskamer binnenshuis en ruime parking in de omgeving. Elke week zal er wel iets bijzonders te beleven vallen (steltenlopers, dansers, …).

Zo is er op 17 oktober al een Ladies@Vertigo. Vertigo wil op een jonge vibe varen en ook jou graag verwelkomen.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk