Een tweede minibus voor vzw Levenslust

De vrienden van Levenslust – BuBaO, een Schepdaalse vereniging die zich tot doel stelt financiële en materiële steun te verlenen aan de Buitengewone Basisschool Levenslust, heeft dankzij hun inspanningen, de steun van regionale ondernemers en de samenwerking met de firma Special ad, een tweede minibus tot zijn beschikking.

Het mobiliteitsprobleem en de vraag naar ondersteunend vervoer van de buitengewone lagere school vzw Levenslust wordt hiermee mooi ingevuld. Dankzij de inspanningen en de sponsoring wordt verantwoord en sociaal ondernemen zeer zichtbaar. De vrienden van Levenslust stellen de minibus 8+1 ter beschikking van de school, zorgen voor alle administratieve en financiële verplichtingen, het nodige onderhoud en de schouwing. Zo zorgen ze er mee voor dat de kinderen van de school op eenvoudige wijze kunnen worden vervoerd tijdens buitenschoolse activiteiten, naar sport-, zee- of bosklassen, naar zwemles of tijdens educatieve uitstappen.

Elk jaar organiseert de vereniging enkele wervende activiteiten om deze steun jaar na jaar financieel te onderbouwen. Ze kunnen hierbij steevast rekenen op de medewerking van vrijwilligers en op de steun van het personeel van de school.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland