Leerlingen Don Bosco Groot-Bijgaarden bakken cupcakes in de strijd tegen Alzheimer

In een hartverwarmende poging om de strijd tegen Alzheimer te ondersteunen, bundelden de enthousiaste leerlingen van 7 thuis- en bejaardenzorg van Don Bosco Groot-Bijgaarden hun krachten en smaakvolle talenten om cupcakes te verkopen voor het goede doel.

Onder het motto ‘#bakewithlove’ hebben deze betrokken leerlingen zich verenigd om geld in te zamelen voor onderzoek naar Alzheimer, een slopende ziekte die miljoenen mensen wereldwijd treft. Ze geloven in de kracht van samenwerking en het idee dat zelfs kleine gebaren een groot verschil kunnen maken. De meer dan 200 cupcakes en koekjes werden met liefde en zorg bereid door de leerlingen. “Deze jonge mensen tonen niet alleen hun bakvaardigheden, maar ook hun medeleven en engagement voor een betere toekomst”, aldus directeur van de scholenorganisatie, Bart Hoogwijs. “De verkoop van cupcakes voor Alzheimer-onderzoek is een prachtig voorbeeld van hoe de jeugd van vandaag de krachten bundelt om een verschil te maken en hoop brengt aan degenen die het het meest nodig hebben.”

De actie bracht 320 euro op voor de Stichting Alzheimer Onderzoek.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland