Asfalteringswerken op Alfred Algoetstraat

Het Agentschap Wegen en Verkeer plant deze zomer asfalteringswerken in het centrum van Sint-Kwintens-Lennik op de Alfred Algoetstraat. Het wegdek is hier aan een opknapbeurt toe. De wegverharding wordt vernieuwd over een afstand van 400 meter vanaf het kruispunt met de Gustaaf Van der Steenstraat tot en met het kruispunt met de Frans Van der Steenstraat en de Kroonstraat. Volgens de huidige planning starten de werken op maandag 26 juni, in drie fases. De werken van fase 1 duren drie weken en zijn klaar voor de start van het bouwverlof midden juli. De Alfred Algoetstraat wordt tijdens de werken van fase 1 volledig afgesloten tussen de Gustaaf Van der Steenstraat en Frans Van der Steenstraat. Beide kruispunten blijven zo lang mogelijk open om de vlotte doorgang van het (bus)verkeer te garanderen.

Voor voetgangers en fietsers is er geen hinder, zij kunnen langs de Alfred Algoetstraat blijven wandelen en fietsen. Het gemotoriseerd verkeer volgt wel omleidingen. Die kan je raadplegen op de website.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland