Plattelandscentrum Paddenbroek zoekt vrijwilligers

Ben of ken jij iemand die graag in de natuur is, oog heeft voor detail, de handen uit de mouwen kan en wil steken én voldoende tijd vrij heeft om van Paddenbroek nog een leukere plek te maken? Dan ben jij misschien wel dé geschikte persoon om het domein van Paddenbroek mee te onderhouden.

Met nieuwe vrijwilligers willen ze ervoor zorgen dat Paddenbroek een van de pareltjes blijft in Gooik. Er wordt van jou verwacht dat je zal superviseren op het domein voor het opmerken en eventueel opruimen van zwerfvuil, weghalen van takken of het uitvoeren van snoeiwerken. Grote zaken kunnen ook gemeld worden bij de coördinator. Dat zal meerdere keren per maand zijn, afhankelijk van het aantal vrijwilligers. Paddenbroek zorgt voor een vrijwilligersvergoeding.

Heb jij zin om je schouders mee onder Paddenbroek te zetten of wil je meer informatie? Mail dan naar paddenbroek@gooik.be.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland