Nieuwe graafmachine voor de uitvoeringsdienst gemeente Opwijk

Nieuw speelgoed kan je het misschien niet noemen, maar toch niets anders dan blije gezichten toen bij de Loods een nieuwe minigraafmachine werd geleverd. ‚ÄúDaarmee wordt een eerste stap gezet in het vernieuwingsproject ‚ÄĚrollend materiaal‚ÄĚ voor de uitvoeringsdienst van de gemeente. We zijn aan een inhaalbeweging toe want heel wat voertuigen en klein materiaal zijn aan vervanging toe,‚ÄĚ aldus schepen van Openbare werken William Engels, die ook nog meegaf dat voor de oude veegmachine een koper was gevonden. De firma Vangaever uit Sint-Pieters-Leeuw leverde de Bobcat, type E27z.

Werner Van Lancker, het diensthoofd/co√∂rdinator van de technische dienst benadrukte dat de machine gekozen was door de mensen die er moeten mee werken. ‚ÄúHet is een multifunctionele machine die voor heel wat taken kan ingezet.‚ÄĚ Werfleider Luc Van Campenhout kreeg de sleutels overhandigd en Mathieu, Leslie, Pierre en Timmy zijn de vier machinisten die de Bobcat gaan besturen. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk