Klankbordgroep zoekt deelnemers

De Eerstelijnszone Pajottenland zal een klankbordgroep voor Personen met een Zorg- en Ondersteuningsnood (PZON) oprichten. Daarom gaan ze op zoek naar enthousiaste inwoner die hier deel van willen uitmaken. Samen met jou (mantelzorgers, vrijwilligers, patiënten, ect) gaat de Eerstelijnszone Pajottenland op zoek naar wat er leeft onder de burgers op gebied van welzijn en gezondheid. Zo zal er twee keer per jaar samengekomen worden voor een babbel over de werking. De eerste samenkomst vindt plaats op zaterdag 21 januari van 10 tot 12 uur in WZC Eyckenborch langs de Bronnenweg in Gooik. Daar krijg je meer informatie over de werking, wat jij voor hen kan betekenen en andersom.

Je aanwezigheid bevestigen is verplicht via saar.wynant@elz-pajottenland.be of telefonisch op 0490/19.56.84.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland