Feest voor alleenstaanden

Na het 50ste succesvol sinterklaasfeest van CD&V Galmaarden, waar meer dan 250 pakjes werden uitgedeeld aan kinderen, was het ook tijd voor het Kerstfeest voor alleenstaanden en mindervaliden. Vorig jaar hield de partij nog een corona-editie met thuisgeleverde maaltijden. Dit jaar mochten ze opnieuw alle alleenstaande 65-plussers en mindervaliden uitnodigen voor een namiddag vol plezier. De genodigden kregen een lekker menu en namiddag muziek aangeboden. De formule van thuisgeleverde maaltijden bleef wel behouden voor mensen die minder mobiel zijn. “Wij zijn tevreden dat wij opnieuw een 140 maaltijden konden serveren”, klinkt het. “Zo dragen wij ons steentje bij om wat meer licht te brengen tijdens Kerst voor tientallen mensen in onze gemeente.”

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland