Gratis infoavond energiebesparing

Klimaatpunt en Energiehuis 3W+ organiseren een infomoment dat jou antwoorden geeft op verschillende vragen. Het Energiehuis licht ook kort toe welke leningen, premies en begeleiding je kan krijgen bij energiebesparende renovaties. Hoe kan ik mijn energiefactuur naar beneden krijgen? Zijn zonnepanelen rendabel voor mij? Kan ik best overwegen een thuisbatterij te plaatsen? Hoe kan ik mijn eigen geproduceerde stroom optimaal gebruiken? Is mijn woning geschikt voor een warmtepomp? Koop ik nu nog een aardgasketel? Wat is het capaciteitstarief waarover je hoort in het nieuws? Is energiedelen iets voor mij? Hoe word ik onafhankelijker van fossiele brandstoffen?

Dit gaat gratis door woensdagavond 16 november in Paddenbroek te Gooik. Inschrijven is verplicht via de website van klimaatpunt.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland