Start to Run met Dilbeek Atletiek Club vanaf 10 september

Op zondag 10 september start de jaarlijkse Start 2 Run bij de Ga-Lopers van Dilbeek Atletiek Club. Gedurende 12 weken worden beginnende volwassen lopers begeleid om 5 kilometer te leren lopen.

De atletiekclub biedt zelf kinderopvang aan (voor anderhalve euro voor het eerste kind en 1 euro vanaf het tweede kind), wat een grote hulp is voor jonge ouders. Na die twaalf weken kan je je aansluiten bij één van de zeven vervolggroepen met snelheden van 7 tot 10,5 kilometer per uur.

De afspraak is elke zondag om 10 uur aan de atletiekpiste op het Roelandsveld. De kinderen worden 10 minuutjes vroeger bij de kinderopvang in het clubhuis verwacht. De prijs voor de lessenreeks bedraagt 30 euro. Let wel op, want het aantal inschrijvingen is beperkt. Inschrijven kan via www.dilbeekac.be.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland