Iconisch JeugdKlub Paddestoel viert 50-jarig bestaan met feestweekend

JK Paddestoel is een bruisende jeugdorganisatie die zich al vijf decennia lang inzet voor de ontwikkeling en betrokkenheid van jongeren in Groot-Bijgaarden. Met een divers aanbod aan activiteiten, projecten en evenementen blijft het jeugdhuis een krachtige motor achter positieve veranderingen in de gemeenschap.

Het jubileumfeestweekend trapt op vrijdag 8 september af met een spectaculaire Afterwork Party die duurt van 19 tot 1 uur. Deze avond belooft een dynamische mix van muziek, dans en sociale interactie te zijn. De line-up omvat diverse DJ’s en bands die de essentie van het jeugdhuis perfect vertegenwoordigen. Bovendien is er ook een kinderdorp, begeleid door Chiro Don-Bosco. De Afterwork Party heeft als doel om zowel vertrouwde als nieuwe gezichten samen te brengen, oude herinneringen op te halen en nieuwe herinneringen te creëren. Op zaterdag 9 september staat het terrein rondom het jeugdhuis in het teken van een geheel nieuw concept genaamd ‘Catalpa Open Air’. Dit festival transformeert het terrein in een bruisende arena met twee podia, bekende DJ’s, natjes & droogjes, grafitti-wall en photobooth. Het richt zich vooral op jongeren tussen de 16 en 20 jaar, met een duidelijke focus op de toekomst van het jeugdhuis.

Het feestelijke weekend wordt op zondag afgesloten vanaf 15 uur met een relaxte BBQ en Kubb-toernooi. Deze dag biedt de perfecte gelegenheid voor gezinnen, vrienden en buren om samen te komen, te genieten van eten en deel te nemen aan het Zweedse Kubb-spel. “JeugdKlub Paddestoel heeft de afgelopen vijf decennia een onmisbare rol gespeeld in het leven van jongeren in Groot-Bijgaarden”, aldus Donovan Heylens, voorzitter van het jeugdhuis. “Dit feestweekend is een viering van onze geschiedenis, onze prestaties en van de vele generaties die hebben bijgedragen aan onze groei.”

Voor meer informatie over het jubileumfeestweekend en het volledige programma kan je terecht op de Facebookpagina van JK Paddestoel.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland