Krok & Co brengt zomer tot leven

Krok & Ko kondigt vol enthousiasme aan dat ze deze zomer drie onvergetelijke zomerconcerten organiseren. Op 30 juni, 28 juli en 25 augustus worden de deuren van de prachtige festivaltuin geopend, waar bezoekers kunnen genieten van een feestelijke sfeer, geweldige muziek en leuke activiteiten. De zomerconcerten van Krok & Ko beloven een ware belevenis te worden voor muziekliefhebbers van alle leeftijden. De festivaltuin vormt het decor voor een reeks liveoptredens, waar lokale en opkomende artiesten hun talent zullen laten zien. 

Naast de concerten, biedt Krok & Ko ook randanimatie aan. Kinderen kunnen zich vermaken op het springkasteel, waar ze kunnen spelen en nieuwe vrienden kunnen maken. Terwijl de jongsten plezier hebben, kunnen ouders ontspannen en genieten van de muziek. Daarnaast worden er verfrissende mocktails, cocktails en overheerlijke kroks geserveerd, waardoor de zomerse sfeer compleet is.

 Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar bedraagt de toegangsprijs 5 euro. Dit maakt het evenement toegankelijk voor het hele gezin, zodat iedereen samen van de zomerse vibes kan genieten. “Wij zijn ontzettend enthousiast over de komende zomerconcerten “, vermelden de organisatoren. “We willen een unieke ervaring creëren waarbij muziek, plezier en lekker eten samenkomen. We nodigen iedereen uit om de festivaltuin te bezoeken en samen met ons te genieten van deze geweldige zomerse festiviteiten.”

Krok & Ko is tijdens de zomer doorlopend open van woensdag tot en met zondag van 10u tot 15u.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland