Unieke pop-up shop op het Gemeenteplein opent de deuren

Tot 29 mei palmen 3 ondernemende dames een leegstaande winkelruimte op het Gemeenteplein in Dilbeek in. In hun Pop-In pop-up shop vind je een mooi aanbod aan vintage tweedehandsmeubels, keramiekbeelden, tekeningen, aquarellen en handgemaakte keramiek.

Roos Muyldermans, Griet Pické en Anna Van Aerschot slaan de handen in elkaar om een leegstaand winkelpand aan het Gemeenteplein een tijdelijke invulling te geven, in afwachting van de komst van Espressobar Skuim. “Een mooie opportuniteit om 3 creatieve dames de kans te geven hun aanbod te presenteren”, vindt initiatiefneemster Ann Audenaert. Roos Muyldermans is een creatieve duizendpoot. Zij presenteert tekeningen, aquarellen, schilderijen in olieverf en op zijde, keramiek beelden en unieke wenskaarten. Griet Pické zorgt met Ola Pola voor vintage meubels en snuisterijen. Het handgemaakt keramiek servies in de Pop-In is van de hand van Anna Van Aerschot.

De Pop-In is open op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag, telkens van 10 tot 17 uur. De feestelijke opening staat gepland op vrijdag 5 mei vanaf 18 uur. Vanaf juni neemt espressobar Skuim zijn intrek in het pand. Tijdens het verlengde Hemelvaartweekend kun je ook op donderdag bij ons terecht. Afsluiten doen we op Pinkstermaandag 29 mei.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland