Pop-up zomerbar Zanzibar is terug van weggeweest op nieuwe locatie

Na een woelig jaar met een onvoorziene sluiting is ZANZIBAR terug en dit van 12 mei tot en met 12 augustus. ZANZIBAR verlaat de bakermat Merchtem en verhuist naar Dilbeek.  Wekelijks kan je bij Pop-up Zanzibar terecht van donderdagavond tot zondagavond om gezellig samen te zijn met vrienden, te netwerken en te genieten van zomerse cocktails terwijl je met de voeten in het witte zand staat met zicht op het zwembad. In Pop-up Zanzibar start het weekend al op donderdag, de deuren openen om 17u30. Onze frisse pintjes en zuiderse cocktails staan klaar voor die zware werkweek door te spoelen. Afterwork-time! Graag een tafeltje met vrienden of familie in het vernieuwde “diner & dance” VIP restaurant? Dat kan! Geniet van een heerlijk vijfgangenmenu, proef één van onze lekkere wijntjes en sluit al dansend af naast onze deejays of artiesten die we doorheen de zomer boeken. Het restaurant is standaard open op vrijdag en zaterdag. Reserveren is een must en kan via www.popupzanzibar.be! Net als in het verleden zetten we ook dit jaar in op kidsnamiddagen op zondag van 14 tot 18u. De glijbaan, het verwarmde zwembad en het springkasteel kunnen hierbij natuurlijk niet ontbreken. Zo kunnen we ook de ouders en grootouder een ontspannende namiddag bezorgen. Twee keer per maand worden deze namiddagen ingeleid door een all-in BBQ buffet waar jong en oud naar hartenlust van kan smullen. Reserveren via www.popupzanzibar.be! Daarnaast is Pop-up Zanzibar uitermate geschikt voor het faciliteren van bedrijfs- of corporate events. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat bedrijven in samenspraak met ons een uniek en zorgeloos event kunnen beleven met alles erop en eraan!  Meer info via info@popupzanzibar.be Naast onze massale partnerships worden er ook tal van netwerk events, workshops en andere B2B activiteiten
georganiseerd.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland