Vrijwilligers Breugheldal in de bloemetjes gezet

Tijdens de ‘Week van de Vrijwilliger’ werden alle vrijwilligers van Breugheldal in Dilbeek bedankt met een feestje. Zowel vrijwilligers van het woonzorgcentrum als van de vervoerdienst, cafetaria, begeleiden van activiteiten van het lokaal dienstencentrum en verschillende projecten van gemeente Dilbeek werden in de bloemetjes gezet. In totaal zijn binnen Breugheldal zo’n 70-tal vrijwilligers actief, wat een heel welgekomen en gewaardeerde ondersteuning is voor de werking van de gemeente. “Vrijwilligers zijn superhelden, maar dan zonder cape”, aldus schepen voor Senioren David De Freyne (N-VA), die de vrijwilligers toesprak. “Het woord ‘vrijwillig’ staat voor ‘zonder verplichting’. En toch zetten elke dag heel wat vrijwilligers zich zonder verplichting in voor onze ouderen. Als het zonder verplichting is, dan moet het wel recht uit het hart en met de volle goesting zijn.”

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland