Beersel, Ternat, Halle, Dilbeek en Sint-Pieters-Leeuw organiseren samen zwerfvuilacties

De jaarlijkse zwerfvuilactie van MooiMakers vindt dit jaar opnieuw plaats. Deze keer van 18 maart tot 16 april. De gemeenten Dilbeek, Beersel, Sint-Pieters-Leeuw, Ternat en Stad Halle werken hiervoor samen. De verschillende gemeenten en Stad Halle roepen iedereen op om tijd te maken om zwerfvuil op te ruimen. Want met een beetje inzet van iedereen zijn zowat alle straten gemeente in een mum van tijd weer schoon. Er wordt dan ook gevraagd om samen te werken met familie, vrienden, verenigingen, buren en collega’s. Kies zelf de straten uit die je wil schoonmaken, meld deze via de gemeentelijke websites en ontvang je gevraagde materiaal om op te ruimen. De gemeente zorgt voor handschoenen, afvalzakken, fluorescerende hesjes en zamelt de gevulde afvalzakken in.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland