Gemeente zoekt jobstudenten groendienst

Ben je student en op zoek naar een actieve job in de buitenlucht deze zomer? Het lokaal bestuur Galmaarden is voor de maanden juli en augustus op zoek naar gemotiveerde, werklustige jobstudenten voor de technische dienst grondgebiedzaken. Je zal hoofdzakelijk werken in de groendienst. Dat is onder meer het schoonmaken van straten en pleinen, opruimen van zwerfvuil, het onderhouden van de gemeentelijke bloemperken en sport pleinen of het gras maaien. Andere taken binnen de dienst grondgebiedzaken kunnen het uitvoeren van schilderwerken, klusjes in en rond de gemeentelijke gebouwen of helpen bij de op- en afbouw van evenementen zijn.

Solliciteren kan tot en met 28 februari 12 uur. Meer info kan je vinden op de website.

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws