Politie vindt grote hoeveelheid cash en drugs

Een interventieploeg van de lokale politie van Dilbeek heeft een auto gecontroleerd omdat die zich traag verplaatste in de buurt van de Pedestraat en Geraardsbergsestraat. De bestuurder gaf bovendien een zenuwachtige indruk, en dat was niet enkel omdat hij geen rijbewijs had. In de auto werden meerdere vacuümverpakte zakjes met een witte substantie aangetroffen. De interventieploeg vroeg daarom bijstand van een drugshond, wat uiteindelijk leidde tot de vondst van diverse soorten drugs waaronder cocaïne, amfetamine, ketamine en cannabis alsook een grote som cash geld. De drugs, het geld, het voertuig en de gsm van de betrokkene, een Nederlander, werden vervolgens meteen in beslag genomen. De verdachte werd ter beschikking gesteld van het parket van Halle-Vilvoorde en door de onderzoeksrechter onder aanhoudingsmandaat geplaatst op verdenking van in- en uitvoer van verdovende middelen zonder machtiging.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland