Nieuwe editie van Bodegem in concert

Op zaterdag 22 oktober organiseert de Fanfare De Vrije Belgen opnieuw haar jaarlijks concert in de Westrand in Dilbeek. De dirigent Jan De Maeseneer koos diverse en afwisselende muziekstukken uit die onze liefde voor muziek en het plezier in het samenspelen volop in de verf zetten. Ontdek in fantastische orkestmuziek, prachtige solo’s en herkenbare melodieën hoe onze muzikanten hun passie voor muziek vol overgave laten klinken.

Nieuw dit jaar! Dankzij een prachtig samenwerking met de Kunstacademie Dil’arte, Dilbeek zullen ook enkele jonge muzikanten meespelen op het jaarlijkse concert van de fanfare.  Zij oefenen op zaterdag 1 oktober een hele dag mee met De Vrije Belgen tijdens een eerste editie van de Fanfare/Dil’arte play-in. 

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland