Uniek werkboek Bondgenoot. Help, mijn partner heeft een burn-out! is verschenen

BOndgenoot: een leerzaam eindproduct van een bijzondere samenwerking! Vanuit hun eigen perspectief behandelen Dorien Zelderloo, psychologe, en Wendy Crokaert, haar ex-cliënte, alle facetten van een burn-out. De beoogde doelgroep is hierbij uniek: namelijk de omgeving van degene met een burn-out. Mensen die nu nog te vaak buiten beschouwing gelaten worden. De theorie met een heldere uitleg, maar ook de praktische oefeningen zullen de broodnodige handvatten zijn voor de omgeving die zo graag wil helpen, maar niet weet hoe. Dit psychologieboek wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Voor wie zelf kampt met een burn-out liggen de boekhandels volgestouwd. Maar voor hun partners, ouders, vrienden of naaste collega’s was er niets. Tot nu! BOndgenoot is het eerste boek voor de mensen aan de zijlijn. Voor al wie met burn-out te maken krijgt en niet weet hoe goed te helpen. Het geeft je uitleg zonder toeters en bellen. Informatie die handig wordt aangevuld met opdrachten om samen te doen. BOndgenoot is een dagboek, handboek en werkboek tegelijk! Niet alleen voor wie kampt met een burn-out, maar vooral voor de mensen rondom. Vaak eenzame steunpilaren in een geneestraject.

Topartikels bij Goeiedag.be