Fund for Future steunt projecten rond jeugd- en kinderwerking

Het fonds richt zich tot organisaties en verenigingen die kinderen en jongeren tot 18 jaar ondersteunen. Het kan gaan om fysieke, sportieve, culturele, artistieke of sociale activiteiten. Ze zetten aan tot engagement, smeden lokale, sociale banden, inclusie en solidariteit. Fund For Future maakt voor deze oproep een totaal budget van 20.000 euro vrij. De organisaties die zich kandidaat stellen, kunnen steun vragen tot maximum 4.000 euro.

Alle organisaties die werken voor en met kinderen en jongeren tot 18 jaar in Lennik en/of Sint-Pieters-Leeuw zoals bijvoorbeeld jeugdzorg, jeugdbewegingen, sociaal-culturele organisaties, sportclubs, scholen, jeugdhuizen, kinderopvang en buitenschoolse opvang kunnen een project indienen tot en met 13 oktober. Meer informatie en de selectiecriteria kan je vinden op www.fundforfuture.be.

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws