Sportdag voor leerlingen Regina Caelilyceum

Alle derdejaars van het Regina Caelilyceum van Dilbeek trokken voor hun sportdag naar Geraardsbergen. Op het provinciaal domein De Gavers kreeg elke klas vier activiteiten voorgeschoteld. De leerlingen met zeemansbenen konden hun hart ophalen met het vlotten bouwen of kanovaren, de durfals zochten hogere sferen op bij het muurklimmen. Voor wie liever op de begane grond bleef, waren er voldoende andere sporten zoals boogschieten en kinn-ball. Ook voor de andere jaren werd er een sportdag georganiseerd. de tweedes gingen naar Huizingen en de zesdes naar Waver of Korbeek-Dijle. De leerlingen uit het eerste en vierde jaar worden zeker niet vergeten, maar moeten voor hun sportdag nog even wachten tot eind september.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland