Binnenkort nieuwe leeshoek in Dilbeekse bibliotheek

Dit najaar wordt werk gemaakt van een gloednieuwe leeshoek in de bibliotheek van Dilbeek. De vroegere leeshoek wordt omgetoverd tot een gezellige plek waar je kan lezen en studeren. De bibliotheek wil graag z’n functie als ontmoetingsplek kwalitatief blijven uitbouwen. De vroegere leeshoek wordt om die reden volledig heringericht met de bedoeling om een nieuwe, gezellige lees- en werkhoek te creëren met ruimte voor het aanbod aan kranten en tijdschriften maar ook een nieuw onderkomen voor de opzoekcomputers. Vzw Familiekunde krijgt een vaste plek in de nieuwe leeshoek, met oog op de ontsluiting van het Familiekunde-archief in de bib. Tijdens de uitvoeringswerken -die dit najaar van start gaan- kan er in de bibliotheek enige (geluids)hinder ontstaan. Bepaalde collectieonderdelen verhuizen ook tijdelijk naar een andere plek in de bibliotheek. Vanaf eind oktober onthullen ze elke week een stukje van het nieuwe ontwerp. Dat kan je wekelijks gaan bekijken in de bib zelf. Meer informatie kan je vinden via de website.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland