55-jarige man gewelddadig om het leven gekomen na home invasion

Deze nacht omstreeks 4 uur heeft de PZ Dilbeek het levenloze lichaam van een 55-jarige man aangetroffen in diens woning in de Hoogveldlaan in Dilbeek. Betrokkene was er woonachtig samen met zijn 75-jarige moeder. Volgens haar eerste verklaringen werden ze het slachtoffer van een home invasion door twee onbekende personen. Deze drongen de woning binnen en deelden slagen uit aan de slachtoffers terwijl ze achter geld vroegen. De moeder werd met zware verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis, haar zoon is door het gebruikte geweld ter plaatse overleden.

Het parket Halle-Vilvoorde heeft het labo en een wetsdokter ter plaatse gevraagd om de doodsoorzaak te bepalen en de sporen op te nemen. Ondertussen werd ook een onderzoeksrechter gevorderd wegens roofmoord. Parket en onderzoeksrechter zijn in de loop van de voormiddag ter plaatse afgestapt.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland