Vrijwilligers Rode Kruis Dilbeek verkopen stickers aan vaccinatiecentrum

Op woensdag en donderdag stonden enkele vrijwilligers van het Rode Kruis Dilbeek paraat voor de jaarlijkse stickeractie. Niet aan de supermarkten, maar wel aan het vaccinatiecentrum in de gebouwen van Royer in Dilbeek. Van ‘s morgens tot ‘s avonds probeerden ze zo veel mogelijk stickers te verkopen aan de te vaccineren inwoners van Dilbeek en Ternat. En met succes, want over heel Vlaanderen werden in totaal 310.000 stickers verkocht, de helft vergeleken met andere jaren. “Zonder die extra inspanning van zowel vrijwilligers als gemeente en vaccinatiecentrum had onze opbrengst nog minder geweest”, klinkt het bij Stijn Timmermans, afdelingsverantwoordelijke van het Rode Kruis-Dilbeek. “Het is uiteraard niet de opbrengst die we onder normale omstandigheden gewoon zijn, maar de schade bleef hierdoor beperkt.”

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland