Winnaars Eindejaarsactie ‘Win in Dilbeek’ verdelen prijzenpot van 20.000 euro

De winnaars van de zesde Eindejaarsactie ‘Win in Dilbeek’ zijn sinds maandagavond gekend. In een online trekking in aanwezigheid van schepen van Handel, Ondernemen en Lokale Economie Paul Vanden Meersche (Open Vld), deskundige lokale economie Véronique De Buyst van gemeente Dilbeek en het bestuur van DUO, werden de winnaars van de 1.038 prijzen uitgeloot.

Ook dit jaar stond de Eindejaarsactie Win in Dilbeek, een organisatie van DUO, in het teken van ‘Winkelhier. Koop bewust. Bij ondernemers van hier.’ Een campagne van UNIZO die het lokaal kopen promoot. Door te winkelhieren bij de 70 deelnemende handelaars in Dilbeek ontvingen de kopers tussen 7 en 31 december een genummerd deelnemingsformulier. Tijdens de campagne werden er 311.500 formulieren verdeeld, een stijging van 26 procent ten opzichte van vorige editie. Zo’n 70 procent van de deelnemers is afkomstig uit de gemeente Dilbeek. Deelnemers konden zelf kiezen welke hoofdprijs ze graag zouden winnen. Hun voorkeur ging uit naar de elektrische fiets, een gevulde winkelkar van 125 euro van AD Delhaize in Groot-Bijgaarden en de Dilbeekse geschenkbon van 500 euro van de gemeente Dilbeek.

De samenwerking met de gemeente Dilbeek zorgde dit jaar voor 40 procent meer deelnemende handelaars en een verhoogde prijzenpot van meer dan 20.000 euro. De organisatie leverde extra publiciteit aan de handelaars onder de vorm van immoborden, wobblers en een social media campagne via MyDilbeek.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland