'Theater in de stad' geannuleerd

Slecht nieuws voor de theaterliefhebbers: ‘Theater in de Stad’, opgezet door verschillende Aalsterse verenigingen gaat niet door. Het evenement was gepland voor het weekend van 12 en 13 september.

‘De vernieuwde aanpak van ‘Theater in de Stad’ die door alle leden wordt ondersteund heeft onze theatervereniging Applaus voor een aantal onverwachte uitdagingen geplaatst waardoor de geplande timing in het gedrang komt’, aldus de organisatoren Thierry Hermans, Luc De Blieck en Eddy De Laender.

‘Liever dan een niet volledig afgewerkt project toch te laten doorgaan, kiezen wij ervoor om Theater in de Stad met Ă©Ă©n jaar te verdagen om ons de kans te geven een aantal punten te herdenken om de algehele kwaliteit te verbeteren. Dus niet in 2015 maar zeker en vast in 2016 zal ‘Theater in de Stad’ in een vernieuwd jasje worden gepresenteerd.”