Mogelijks 2 titels voor KFC Wambeek Ternat op de laatste speeldag.

Op de laatste speeldag van het seizoen kunnen beide eerste ploegen van KFC Wambeek Ternat nog kampioen spelen.

In eerste provinciale neemt KFC Wambeek Ternat het na een moeilijk seizoensbegin op tegen de leider Fennix Beighum in de allerlaatste wedstrijd van de competitie. Bij een overwinning komt KFC Wambeek Ternat op gelijke stand met de huidige leider. Doordat KFCWT meer wedstrijden gewonnen heeft gedurende het hele seizoen worden ze bij gelijke puntenstand eerste in het klassement. Van een mogelijk verrassende wending gesproken op het einde van het seizoen!

In vierde provinciale zijn alle ploegen aan de kop van de rangschikking reeds een tijdje aan elkaar gewaagd. KFC Wambeek Ternat zal op de laatste speeldag op het veld van VC Den Boskant Peizegem stevig uit de hoeken moeten komen om de overwinning en de titel veilig te stellen. 

Het feit dat zowel onze P1 als onze P4-ploeg voor de titel strijden op de laatste speeldag van de competitie is een unieke situatie in de prille geschiedenis van de fusieclub en van het voetbal in de provinciale reeksen in het algemeen. Het is na het grote succes van de jeugdwerking een bijkomende bevestiging dat KFC Wambeek Ternat grote stappen heeft gezet sinds de fusie en helemaal klaar is voor de toekomst. Wat het resultaat zondag ook moge zijn, iedereen in Ternat kan nu al terugkijken op een geslaagd seizoen.

 

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk
Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland