60-jarige man verdwenen in Ruisbroek

Het parket van Brussel verspreidde een opsporingsbericht voor de 60-jarige Jacques Forton.

In de nacht van zaterdag 14 november op zondag 15 november 2015 tussen 23.30 uur en 1 uur verliet Forton te voet het restaurant “Le Vend√īme” aan de Vorstsesteenweg 101 in Ruisbroek. Sindsdien werd hij niet meer opgemerkt.

Jacques is normaal gebouwd en 1,70 meter lang. Hij heeft blauwe ogen, kort grijs haar en een snor.

Op het moment van zijn verdwijning droeg hij een lichtgrijze jeansbroek, een donker grijs hemd met korte mouwen en verticale zwarte en witte lijnen, een sportieve bruine wintervest en zwarte lederen schoenen.

Als u Jacques Forton sindsdien nog mocht gezien hebben of u weet waar hij zich bevindt, dan vragen de speurders contact op te nemen via het gratis nummer 0800 30 300 of  via e-mail: opsporingen@police.belgium.eu.