Een Russische overloper in Mazel

Lachen is gezond. Dat weten ze ook bij het Mazels Toneel. Daarom staan ze dit jaar weer met een hilarische komedie van Ray Cooney op de scène, in een regie van Marleen De Meersman. Zonder u teveel te verklappen, toch dit: Petrovyan, een Russische danser wie naar het Westen wil overlopen, komt terecht in het huis van Commandant De Wachter. Petrovyan moet verborgen blijven voor de Russische ambassade én voor Commandant De Wachter.

De acteurs met dienst zijn: Frank Gillijns, Guy Biesemans, An Verhaevert, Hade  Vandeputte, Erik Bosmans, Christoph De Smedt, Stijn De Wever, Geert Vandeperre, Daan Dieleman en Gerda Locus. De vinden plaats in de Sint-Pietersaal in Mazenzele, Steenweg 131 op vrijdag 4 maart, zaterdag 5 maart, vrijdag 11 maart, zaterdag 12 maart, woensdag 16 maart, vrijdag 18 maart en zaterdag 19 maart 2016, telkens om 20 uur en op zondag 20 maart om 15 uur.

Er is nog een extra voorstelling op zondag 13 maart om 20 uur. Enkel voor die voorstelling kan je nog reserveren op 0472/48 78 08 (elke weekdag na 19 uur). Het Mazels Toneel steun de strijd tegen de spierziekte ALS.