Zoveel vraag naar kaarten en dus zet toneelkring Harlekijn generale repetitie open voor het publiek

Begin februari staat de Mollemse toneelkring Harlekijn op de planken met het stuk De bende van Moemoe. Maar er is zoveel vraag naar kaarten dat alle voorstellingen quasi uitverkocht zijn. En dus wordt ook de generale repetitie opengesteld voor het publiek.

Vorig jaar vierde toneelkring Harlekijn uit Mollem nog hun vijftigste verjaardag. En dat ze in al die jaren al een trouwe achterban hebben opgebouwd, is wel duidelijk. Want ruim voor de première van hun nieuwste stuk De bende van Moemoe, zijn quasi alle kaartjes al de deur uit.

Die première staat op vrijdag 2 februari om 20 uur gepland in zaal Kloosterhof in Mollem. Nadien wordt er nog gespeeld op 3, 4, 8, 9 en 10 februari. Maar voor de meeste data zijn er geen plekjes meer vrij. “Om toch tegemoet te komen aan de groeiende vraag of er nog beschikbare plaatsen zijn, hebben wij besloten om onze try-out, die zal doorgaan op woensdag 31 januari om 20 uur, open te stellen voor het publiek”, laat toneelkring Harlekijn weten. Reserveren voor deze try-out kan door een mailtje te sturen naar. info@harlekijnmollem.be. Reserveren voor de laatste plekjes op de andere data kan via de website www.harlekijnmollem.be.

De Bende van Moemoe van Lode Ansoms in een regie van Wilfried Meersman belooft alvast een hilarische misdaadkomedie te worden. “Vier mannen die op zoek zijn naar wat kleur in hun leven, besluiten een bende op te richten. Zowel voor de fun als voor het geld gaan ze de misdaadtoer op. De stichting van de bende loopt niet van een leien dakje. Het lukt maar niet en ze besluiten iemand van buitenaf te contacteren”, licht de toneelkring al een tipje van de sluier op.

“Moemoe delegeert, commandeert, breit en heeft wel een heel bijzondere manier om de steeds groeiende buit op te bergen. De mannen worden regelmatig voor schut gezet en dat zien ze niet zitten. Ambras is onvermijdelijk…”

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk