Supporteren met Oppèkse Duvels

Het is heel moeilijk geworden om nog aan tickets voor een wedstrijd van onze Rode Duivels te geraken, tenzij ‚Ķ je lid bent van een offici√ęle fanclub. Zo zijn er 240 in het hele land. Maar in onze Goeiedag-regio zijn ze eerder dun gezaaid.

Dat zag ook Sven Dehauwere, sinds jaar en dag een fervente supporter van onze Duivels. Hij stichtte daarom d’Oppèkse Duvels met de cafetaria van het Hof Ten Hemelrijk als thuisbasis.

Wil je lid worden dan betaal je 33 euro (20 euro voor wie jonger is dan 20 jaar). Voor die prijs krijg je een sjaal, een pin, een lidkaart en extra voordelen (o.m. een bon voor een bak Jupiler).

Wie wacht tot na 14 mei, betaal voor hetzelfde 40 euro. Inschrijven voor de Oppèkse Duvels kan nog op zaterdag 22 maart van 13 tot 15 uur en op vrijdag 28 maart van 21 tot 24 uur.

Eliane, uitbater van de cafetaria van Spechtes, belooft ondertussen dat supporters op het Spechtshof terecht kunnen om alle wedstrijden, niet alleen die van onze Rode Duivels, te volgen op een groot scherm. Men zegge het voort!