Wettels On Fire bereiden zich voor op Europees kampioenschap BBQ

Bart Beeckmans, Rowena Geyst, Gerrit Wijns, Inge Sunaert, Patrick De Gendt, Rik Van Berlamont, Eddy De Gendt, Pieter De Moor, Sammy Van der Straeten, Lillie D’Hondt, Kelly Malfroid, Martine Dehert, Mariette De Valck, Carine Leroy zijn de Wettels On Fire die na een succesvol debuut in het Belgisch kampioenschap barbecue, met een meer dan verdienstelijke tweede plaats, hun kansen willen verdedigen op het Europees kampioenschap in het Poolse Slupsk dat op 20 juni en 21 juni 2014 georganiseerd wordt.

Dit betekent dat de Wettels wekelijks oefenen o.l.v. hun coach Patrick De Gendt van restaurant Den Artiest te Roosdaal. In garage De Geyndt stelden de Wettels in aanwezigheid van de sponsors hun programma voor en lieten ze in avant-première de aanwezigen proeven van hun ‘Wettels On Fire Exotic Ice Cream’.

  • Op zaterdag 22 en zondag 23 maart is er in de Feestzaal Koetshuis, Brusselbaan 35 , 9550 Steenhuize – Wijnhuize het Groot BBQ Diner. Prijs 50 euro ( zonder drank ), inbegrepen : voorgerecht , soep , hoofdgerecht , dessert. Kaarten zijn op voorhand te bekomen bij alle teamleden of op info@wettelsonfire.be te reserveren.
  • Op 20 en 21 juni 2014: Europees BBQ Kampioenschap 2014 in Polen ( Slupsk). Op vrijdag 20 juni is er de openbare competitie, op zaterdag 21 juni competitie ‘koken land van herkomst’ bestaande uit vis, kip ,varken , rundvlees en dessert.
  • Dit jaar is er geen Belgisch kampioenschap BBQ , dat zal in maart 2015 georganiseerd worden, maar wel een Kampioenschap der lage landen op 13 en 14 september 2014 op de terreinen van KTA GO! Diksmuide ( slagers- en traiteursschool), in de schaduw van de IJzertoren. Het spreekt voor zich dat de vice-kampioen hierop niet mag ontbreken.

Topartikels editie Ninove-Dender