Jarige Bloedgevers huldigen verdienstelijke leden

De Vrijwillige Bloedgevers van Opwijk bestaan vijftig jaar. De jaarlijkse huldiging van verdienstelijke bloedgevers kreeg dan ook een extra feestelijk tintje.

Burgemeester Beerens liet niet na om te wijzen op de verdienste van alle bloedgevers. Nele De Vos van het Bloedtransfusiecentrum van het Rode Kruis beaamde dit ten volle.

Slechts een beperkt aantal gehuldigden konden zich vrijmaken maar wij geven toch graag alle namen. Wel aanwezig was Maria Meskens (op de foto vijfde van links) die gehuldigd werd voor 125 bloedgiften. Als

10 GIFTEN : Apers Levi, Bailles Koen, Beerens Peter, Bouchez Pieter, Buyens Frank, Catteeuw Chantal, Cherretté Sofie, Coene Vic, Cornelis Carolien, Deleu Johan, De Maeseneer Ellen, De Plecker Kristel, De Proft Magda, De Rauw Dany, De Ridder Dries, De Ridder Kristof, De Ridder Ward, Fierens Jenny, Gheysens Tine, Heyvaert Carine, Kindermans Lore, Leenknecht Chantal, Macharis Odette, Mally Sabine, Meuris Ilse, Moens Benjamin, Pauwels Stefanie, Piccarelle David, Roosemont Viviane, Sanders Marc, Schoonjans Lutgarde, Sluys Johan, Van De Velde Steven, Van De Walle Tim, Van Hoorde Katrien, Van Limbergen Kurt, Van Mulders Jan, Van Riet Patrick, Van Stichel Viviane, Van Weverberg Linda, Vercruyssen Katrien, Verdoodt Dries, Vereecken Hilde, Willems Kristiaan, Willems Rita

25 GIFTEN : Beeckelaers Gert, Bosman Peter, Carmeliet Denise, De Schutter Marie-Hélène, De Clerck Julien, De Clerck Sven, Heremans Yves, Heyvaert Elke, Heyvaert Peter, Huysegoms Pauwel, Joostens Johan, Perez Peggy, Van Mol Marc, Wyns Philippe

50 GIFTEN : De Clerck Steven, De Pauw Vincent, De Smedt Yvette, Gillis Pierre, Gillis Tom, Pottie Gudrun, Steppé An, Van Muylders Jan, Verdickt Julien

 75 GIFTEN : De Clerck Ingrid, De Medts Franky, Machiels Dirk, Van den Bossche Marina, Vissers Sabine

 125 GIFTEN : Meskens Maria