Sinksenkermis in Ninove

Op deze gezellige stadskermis, één van de grote in Oost-Vlaanderen, staan meer dan 30 attracties opgesteld voor zowel de kleintjes als voor de durvers. Met de achtbaan Tokio Express,  de rupsbaan Florida, de spectaculaire Extazy, de Lambada, de autoscooter,  de vis-, schiet- en andere kramen heeft deze kermis een ruim aanbod voor alle leeftijden.

Nieuw dit jaar is de snelle Speed Surf en het Funhouse Showtime Madness. Sensatie en plezier gegarandeerd. Natuurlijk zijn er ook tal van eet- en gebakkramen, want een kermis zonder frietjes, oliebollen of suikerspinnen is geen kermis.

Tijdens het kermisweekend zijn er ook verschillende gratis evenementen en optredens voorzien, met op zaterdag 14 mei het multiculturele Ninomundo en op zondag 15 mei is er om 14 uur een gratis twee uur durende Pinksterwandeling georganiseerd door VVV-Ninove (startplaats Kerkplein).

Op zondagnamiddag gaan vanaf 15.30 uur, voor het eerst dit jaar, (bij droog weer) ook de stadsreuzen op stap voor een rondgang langs de kermis wat dus voor extra animatie zal zorgen.

Topartikels editie Ninove-Dender