VIDEO: Sandra wel, Yana niet naar vierde liveshow The Voice

Sandra Bakuku blijft na vanavond in the running voor The Voice van Vlaanderen, maar voor Yana De Saedeleer is het verhaal afgelopen.

Yana waagde dit keer haar kans met een kampvuurversie van “Man in the Mirror” van Michael Jackson, maar die overtuigde niet helemaal. Toen het ging tussen Yana en Robin om wie er in team Bart moest afvallen, besloot Bart Peeters om Robin mee te nemen naar de vierde liveshow.

Beter verging het Sandra die een feilloze trage versie neerzette van de discohit “We don’t have to take our clothes of” van Jermaine Stewart.

Maar ook in team Koen is de concurrentie beresterk. Koen besliste Lola mee te nemen en de kijkers stemden voor Leen. Dus moest Koen Wauters voor de afvaller kiezen tussen Sandra en Sepp, maar Koen maakte al snel duidelijk dat Sandra het niet verdiende om de wedstrijd te verlaten.

Zo heeft Aalst ook volgende week er nog eentje in de running voor The Voice.