Greg Van Avermaet wint vierde na-Tourcriterium van Ninove

De massaal opgedaagde wielerfans zagen op zondag 2 augustus de immens populaire Greg Van Avermaet het vierde Na-Tour Ninove winnen. Met nog vijf ronden te gaan gooide Van Avermaet de beuk erin. Enkel Geraint Thomas, Chris Froome en Nairo Quintana konden volgen.

Organisator Flanders Cycling Events had voor deze vierde editie opnieuw een gevarieerd programma samengesteld. Zo mochten de medici en paramedici hun Vlaams kampioenschap betwisten op het parcours, was er een wedstrijd voor G-wielrenners (renners met een beperking), zorgden de Dames Elite voor mooi spektakel en als hoofdbrok was het genieten van de tijdrit over één ronde en het criterium voor de profs.

Volgend jaar volgt er een vijfde editie op zondag 31 juli.

Topartikels editie Ninove-Dender