Grote 1 meifeesten met braderij, rommelmarkt en animatie

Elk jaar in oktober begint Hubert Simoens, uitbater van café Den Belleman aan de Denderkaai, met de voorbereiding van de 1 meifeesten op rechteroever. Het programma is ondertussen klaar met voor elk wat wils.

Vanaf 9 uur gaat de rommelmarkt met animatie en braderij open met doorlopend barbecue verzorgd door carnavalsgroep Radausj¬† Om 9.30 uur vertrekt aan het caf√©¬† het ‚ÄėTourke du Wallonie‚Äô van Old- & Youngtimerclub ACA Denderstreek vzw. Een uurtje later verzamelen de ‚ÄėOldtimer vrienden‚Äô op dezelfde plaats voor hun vernieuwde lenterit met oldtimer tractoren. De terugkomst is voorzien rond 16 uur.

Vanaf 14 uur is er de braderij Rechteroever en doorlopend zijn er optredens van o.a. Mister John, Regy en countrydancers Blue Dolphins, Wendy Davis en John Woolley & Friends.

Topartikels editie Ninove-Dender