Klanten en sympathisanten Groep Valckenier Ninove genoten samen van België-Rusland

In de Renault showroom van Groep Valckenier te Ninove kwamen vorige zondag meer dan 800 voetballiefhebbers samen om de wedstrijd België- Rusland te volgen op groot scherm.

Voor deze wedstrijd werd de showroom vooraf in gereedheid gebracht om er een Belgisch – Braziliaans feestje van te maken. Voor de aanwezigen was er gratis Caiprinha, Braziliaanse dansers en danseressen dreven voor aanvang van de wedstrijd de temperatuur naar Braziliaanse normen. Tijdens en na de wedstrijd werden de supporters verder verwend met Belgisch bier en zorgden de Belgische frietjes en hamburgers ervoor dat ook de inwendige mens aan zijn trekken kwam.

Het late doelpunt van Origi zorgde voor ontlading en de start van een serieus feestje dat tot even na middernacht heeft geduurd. Eigenaar Guy Valckenier liet zich ontvallen dat, indien de Belgen ver zouden geraken in het tornooi, er een vervolg kan gebreid worden aan dit event. 

Topartikels editie Ninove-Dender