Brochure ‘Stadswandeling Ninove’

Naar aanleiding van de Prijs Toerisme die op maandagavond 23 juni 2014 in The Culture Pub (cafetaria van Cultuurcentrum De Plomblom) werd uitgereikt aan de burgemeester van de Hongaarse gemeente Deszk, zusterstad van Ninove, werd die avond ook een brochure met een nieuwe stadswandeling voorgesteld.

Aan de hand van deze brochure met stadswandeling ontdek je het oude en het nieuwe Ninove. Al wandelend komt men voorbij alle bezienswaardigheden. Over deze stadswandeling doe je ongeveer twee uur op een rustig tempo. Alle wegen en wegjes zijn verhard of zeer goed te bewandelen. De wandeling is ook geschikt voor kinderwagens.

De brochure is een uitgave van de VVV Ninove vzw i.s.m. de dienst Toerisme. Info : Dienst Toerisme – VVV Ninove, 054 31 32 85 – toerisme@ninove.bewww.ninove.be

 

Topartikels editie Ninove-Dender