Nieuwe inwoners winnen luchtdoop

Op zaterdag 21 juni om 10 uur stapten enkele nieuwe inwoners uit de gemeente Grimbergen in een vliegtuigje op het recreatief vliegveld van Grimbergen. Zij waren de gelukkige winnaars van een luchtdoop boven de gemeente. Voor mijnheer Dadda uit Strombeek-Bever was het een kinderdroom die uitkwam. Als jongen heeft hij er altijd al van gedroomd om piloot te worden.

In samenwerking met de Grimbergse vliegclub organiseerde het gemeentebestuur van Grimbergen dit jaar voor de eerste keer een tombola voor nieuwe inwoners (personen die sinds 2012 in Grimbergen wonen). 35 gezinnen namen deel. Twee personen wonnen een luchtdoop boven de gemeente.

Mijnheer Dadda en mevrouw Colette waren de gelukkige winnaars. Oorspronkelijk was er maar één vlucht (van 30 minuten) voorzien voor twee personen, maar omdat beide winnaars en hun gezinsleden zo enthousiast waren, werden er twee vluchten aangeboden. Mijnheer en mevrouw Colette vlogen samen en mijnheer Dadda en zijn twee zoontjes.

Mevrouw Colette woont sinds 2013 met haar echtgenoot in het centrum van Grimbergen. Voorheen woonden ze in Dilbeek en Wemmel, maar nu zijn ze van plan om definitief in Grimbergen te blijven. Mijnheer Dadda woont met zijn gezin in Strombeek-Bever waar de kinderen naar de Sint-Jozefschool gaan. Voorheen woonden ze in Anderlecht.

Voor de vliegclub was het een leuke gelegenheid om hun bloeiende vereniging op een fijne wijze in de kijker te brengen.

 

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise