Singelpop staat voor de deur

Zaterdagavond zullen de Opwijkenaars door het venster naar binnen of buiten moeten want Singelpop staat voor de deur. Het gratis dorpsfestival wordt al voor de tiende keer georganiseerd door Spits FM dat de medewerking en de steun van de gemeente krijgt.

En het mag gezegd: de affiche oogt mooi. Blind Date, dé Opwijkse liveband bij uitstek, opent met een XXL programma. Dat wil zeggen: er komen een paar onverwachte gasten. Dan is het de beurt aan 2 Fabiola, de hitmachine die weer op volle toeren draait. Huisorkest Duk zal de ambiance naar een hoger niveau brengen. Dan is het de beurt aan De Romeo’s, Vlaanderens mooiste mannentrio. De tiende aflevering van Singelpop wordt afgesloten door DJ Neglectik.

Afspraak voor de jubileumeditie van Singelpop op zaterdag 28 juni vanaf 18 uur.