Jeugdfuif Ninovation

Ondanks hun jonge leeftijd zetten Anton Van Der Roost (14 jaar) en Gianni Van Der Ecken (14 jaar) samen met Amine Dalhoumi (21 jaar) hun schouders onder een jeugdfuif die ze op vrijdag 30 mei organiseren in de zaal van De Kuip ten voordele van vzw Lejo.

Lejo staat voor ‘Leren door ervaringen voor jongeren’ en ijvert al meer dan 30 jaar voor de belangen van jongeren tussen 12 en 19 jaar die zich in een maatschappelijk kwetsbare positie bevinden, verdedigt hun belangen en fungeert als hun spreekbuis.

Met het verzamelde geld willen Anton, Gianni en Amine jongeren met financiële problemen laten deelnemen aan activiteiten die ze anders nooit kunnen bekostigen.

De jeugdfuif die de naam ‘Ninovation’ meekreeg, begint om 20 uur. In voorverkoop kost een toegangskaart 3 euro, aan de kassa 4 euro.

Topartikels editie Ninove-Dender