Met belgerinkel naar de winkel

Op zaterdag 26 april ging ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’, een initiatief van Bond Beter Leefmilieu, Unizo en de Gezinsbond, van start en dit vijf weken lang. Tot zaterdag 31 mei maakt wie bij een deelnemende handelaar winkelt, met de fiets of te voet, kans op een mooie prijs.

Dit jaar ontvangen deelnemers geen stempel op een spaarkaart maar een lot met een unieke code. Door het lot te registreren op de website www.belgerinkel.be maken ze kans op Ă©Ă©n van de dagelijkse prijzen, uitgereikt over heel Vlaanderen.

Iedere rit naar een deelnemende handelaar is een nieuwe kans om een prijs te winnen. Bovendien zijn er na de campagneperiode nog prijzen te winnen. Onder alle Ninoofse deelnemers verloot het stadsbestuur een unieke Achielle retrofiets en andere mooie prijzen.

De meest actuele lijst van deelnemende handelaars in Ninove en deelgemeenten, kan je bekijken op www.belgerinkel.be. 

Topartikels editie Ninove-Dender