Cabaret is terug bij het Merchtems Volkstheater

Na twee door het publiek fel gesmaakte edities in 2021 en 2022 brengt het Merchtems Volkstheater nu voor de 3de keer Cabaret.

“Met een amusante mix van dolkomische sketches, lokale poëzie, zang en dansnummers, gebracht door dansgroep Gembada, wil het Merchtems Volkstheater de sfeer van de revues van weleer terugbrengen,” aldus Benny De Ridder, voorzitter van het MVT.

Mario Vandevelde en Benny De Ridder kropen in hun pen en hebben weer enkele nieuwe scenes en personages gecreëerd, maar ook enkele klassiekers komen terug.

“Geen enkel heilig huisje is nog veilig, niet de maffia, de kerk of de kindersprookjes. We hebben voor deze editie ook een echt showballet in de vorm van dansgroep Gembada. Aan deze editie werken heel wat nieuwe gezichten mee en bovendien verschillende jonge elementen.”

De vier voorstellingen gaan door in Ons Parochiehuis in Peizegem op donderdag 2, vrijdag 3 en zaterdag 4 mei om 20u. Op zondag 5 mei start de voorstelling om 15u.

Toegangskaarten kosten 10 euro en zijn te verkrijgen in café Taxi in Peizegem. Een plaatsje reserveren kan via merchtemsvolkstheater@gmail.com

(eb)