Structura feest met bewoners Levedale

Op zaterdag 6 mei organiseerde Structura ‘Het Dak Eraf’, een verwendag voor de bewoners van Levedale, een woon- en begeleidingscentrum voor personen met een beperking.

‘Het idee is gegroeid nadat we eind vorig jaar een feest hebben gegeven naar aanleiding van onze nieuwe huisstijl. De genodigden konden een centje storten voor het goede doel.’ Vertelt Wouter De Neve, manager van het gerenommeerd vastgoedkantoor Structura. ‘We zamelen graag centen in waar we de mensen van hier gelukkig mee maken. Levedale heeft filialen in Meise, Merchtem, Grimbergen en Londerzeel en deze 4 gemeenten zijn een belangrijk onderdeel van de regio waar wij actief zijn.‘

‘Wij gaan niet zomaar centen overschrijven maar willen onze handen uit de mouwen steken’ vult Stijn De Keersmaeker, regio Sales representative, verder aan. ‘Daarom organiseerden we een verwennamiddag waarbij de bewoners en hun begeleiders van Levedale worden getrakteerd op koffie, pannenkoeken, een frisse pint en een optreden van Yves Seghers. De medewerkers van Structura dienden op en swingden mee op de liedjes van Yves Seghers.’